Mala vrtna kućica

Kućica je izrađena od kvalitetnog materijala jele i smreke te je premazana fungicidnim, insekticidnim i protupožarnim sredstvom za drvo koji štite od nepovoljnih vanjskih utjecaja. Pokrov je kućice napravljen od limenih ploča.

Jedan se prozor nalazi na vratima, a drugi na stražnjoj strani zida. Prozor na vratima nema mogućnost otvaranja, dok prozor na stražnjoj strani ima mogućnost otvaranja na kip.

Kućica na vratima i na stražnjem zidu ima mali prozor. Na vratima nije moguće otvaranje, dok je na stražnjem zidu otvaranje omogućeno na kip. Za kućicu do 12m2 nije potrebna građevinska dozvola pa je možete bez problema postaviti u dvorište, vrt ili vinograd.

Kućica je idealna za čuvanje alata, opreme, vrtnog namještaja, vrtne opreme ili pak dječjih igračaka i bicikala. Moguća je modifikacija kućice prema želji kupca pri čemu se obračunava posebna cijena.

Nudimo uslugu dostave i montaže kućice, uz uvjet da kamion može pristupiti terenu, pa montaža nije potrebna. Dostava nije uračunata u cijenu i obračunava se ovisno o lokaciji kupca.

Kako bi se spriječila kondenzacija postoji mogućnost ugradnje lima s filcom, što dodatno utječe na cijenu.